Darmowa dostawa od 99,00 PLN
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
W promocji Polecany

Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml

  • Olejek do ciała, wodoodporny, lekki i szybko wchłaniający się, do opalania z filtrami UVA/UVB SPF 20.
42,99 PLN(Zniżka 40%)
25,79 PLN
brutto / szt.
Cena jednostkowa17,19 PLN / 100ml
Szybkie zakupy 1-Click(bez rejestracji)
Zamów więcej, zapłać mniej!
Dostępny
Dostępny
14 dni na darmowy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
Apis Hello Summer - Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20 - 150 ml
Bezpieczne zakupy
Najniższa cena przed obniżką

Olejek do opalania ciała z karotenem SPF 20
Apis Hello Summer

pojemność: 150 ml

Lekki, szybko wchłaniający się olejek, nie pozostawiający na skórze tłustego filmu; przeznaczony do każdego rodzaju skóry. Zawiera filtry UVA/UVB (SPF 20), które zapewniają szerokie spektrum ochrony, zapobiegając uszkodzeniom wywołanym przez promieniowanie UVA, UVB. Bogaty w karoten i naturalne oleje: makadamia, winogronowy, słonecznikowy dzięki którym skóra jest miękka, nawilżona i chroniona przed przesuszeniem. Dodatkowo wzbogacony ekstraktem z daktyli pozostawia skórę zregenerowaną i wygładzoną.

Składniki aktywne:

  • Karoten - antyoksydant, bierze udział w neutralizacji wolnych rodników oraz reaktywnych form tlenu. Hamuje procesy starzenia się skóry wywoływane np. promieniowaniem UV. Może poprawiać koloryt skóry.
  • Olej makadamia - ujędrnia i koi skórę. Wzmacnia naturalną barierę ochronną skóry.
  • Olej winogronowy - działa zmiękczająco, nawilżająco i wygładzająco.
  • Olej słonecznikowy - wzmacnia bariery naskórkowe, doskonale zmiękcza i wygładza skórę. Ma działanie przeciwrodnikowe, przeciwzapalne i normalizujące.

Stosowanie

  1. Olejek rozprowadź równomiernie na skórę ciała.
  2. Pozostaw do wchłonięcia.

Powtarzaj aplikację po wyjściu z wody. Przed założeniem ubrania poczekaj, aż olejek całkowicie się wchłonie.
W celu utrzymania skutecznej ochrony powtarzaj czynność regularnie co 2-3 godziny.

Symbol
7485
Kod producenta
5901810007485
Dodatkowe informacje
Składniki aktywne
karoten
olej makadamiaWięcej

Olej makadamia (INCI Macadamia Ternifolia Seed Oil ) - to niezwykle bogaty w witaminy olej - zawiera wit. A, B, E oraz składniki mineralne. Olej makadamia często spotykany w kosmetykach dla skóry suchej i wrażliwej, a także do suchych, delikatnych i zniszczonych włosów. Do zalet oleju makadamia oraz jego popularności w kosmetykach, także w kosmetykach naturalnych, należy to, że szybko się wchłania, intensywnie regeneruje i odżywia skórę oraz włosy, w efekcie czego widocznie poprawia jej wygląd oraz kondycję.

olej słonecznikowy
olej winogronowy
Skład INCIWięcej

INCI to skrót od International Nomenclature of Cosmetic Ingredients, co w tłumaczeniu na język polski oznacza Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetyków.

Podane składy mają jedynie charakter informacyjny i mogą ulec zmianie. Pełny skład INCI podany jest zawsze na opakowaniu produktu.

Isopropyl Myristate
Coco-Caprylate / CaprateWięcej

Mieszanina estrów kwasów kaprylowego i kaprynowego z alkoholami z oleju kokosowego - emolient tzw. tłusty, stosowany w kosmetykach do skóry i włosów jako składnik kondycjonujący. Wykazuje działanie pośrednio nawilżające (zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni).

Ethylhexyl MethoxycinnamateWięcej

filtr UVB

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Vitis Vinifera Seed Oil
Macadamia Ternifolia Seed OilWięcej

Olej z nasion / orzechów Makadamii - emolient tzw. tłusty, kondycjonuje skórę i włosy. Stosowany w kosmetyce także z uwagi na źródło witamin A, B, E oraz składniki mineralne. Znajdziemy go w wielu kosmetykach do skóry i włosów, szczególnie dla skóry i włosów suchych i zniszczonych, odpowiedni dla skór wrażliwych. Tworzy na powierzchni skóry i włosów warstwę okluzyjną (film), zapobiegając nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni (ogranicza TEWL). Szybko się wchłania, widocznie poprawia wygląd skóry i włosów, regeneruje i odżywia.

Ethylhexyl Salicylate (Octisalate)Więcej

Filtr UVA i UVB

Butyl MethoxydibenzoylmethaneWięcej

filtr UVA

Dunaliella Salina Extract
Benzyl AlcoholWięcej

Alkohol benzylowy - konserwant oraz składnik kompozycji zapachowych, stosowany w kosmetykach naturalnych, dozwolony przez Ecocert® (organizacja certyfikująca kosmetyki organiczne)

Salicylic Acid
GlycerinWięcej

Gliceryna - w kosmetykach stosowana z uwagi na właściwości nawilżające oraz zdolność przenikania przez warstwę rogową naskórka (pełni rolę promotora wchłaniania, sorpcji, przenikania), ułatwiając transport innych składników aktywnych w głębsze warstwy skóry.

Sorbic Acid
Phoenix Dactylifera Fruit Extract
Parfum (Fragrance)Więcej

Substancja zapachowa w kosmetyku.

Pojemność
150 ml
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.91 / 5.00 341 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-08-31
Bardzo dobra Information
2022-08-06
Super
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixel