Darmowa dostawa od 129,00 PLN
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
Kliknij, aby powiększyć

RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml

  • Farba do koloryzacji brwi i rzęs RefectoCil 3.1 Jasny brąz. Henna żelowa w kolorze jasnego brązu.
24,00 PLN
/ szt.
Cena jednostkowa160,00 PLN / 100ml
Zamów więcej, zapłać mniej!
Dostępny
Dostępny
14 dni na darmowy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
RefectoCil 3.1 Jasny brąz – Henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs 15 ml
Bezpieczne zakupy

Profesjonalna henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs RefectoCil 3.1 Jasny brąz.

Profesjonalna henna żelowa do koloryzacji brwi i rzęs firmy RefectoCil, która nie podrażnia skóry, łatwo domywa się ze skóry, pozostając tylko na włosie.

Henna żelowa w kolorze jasnego brązu.

Nowa formuła henny żelowej RefectoCil 3.1, dzięki zoptymalizowanej recepturze pozwala na uzyskanie henny w kolorze jasnego brązu. Rezultatem jest głęboki, pełny i jeszcze bardziej intensywny niż kiedykolwiek jasnobrązowy odcień.

Absolutnie odporna na rozmazywanie, wodoodporna, nie pozostawia smug ani innych zabrudzeń.

Koloryzacja farbami RefectoCil jest absolutnie odporna na rozmazywanie, wodoodporna, nie pozostawia smug ani innych zabrudzeń, dzięki czemu utrzymuje się na brwiach i rzęsach nawet do 6 tygodni. Na pewno docenią to Klienci Twojego gabinetu.

Fantastycznie długie, ciemne i gęste rzęsy, a także pięknie podkreślone brwi.

Henny żelowe RefectoCil są idealne pod każdym względem i dopracowane w najmniejszym szczególe, tak aby zagwarantować klientom fantastycznie długie, ciemne i gęste rzęsy, a także pięknie podkreślone brwi. To wszystko sprawi, że Twoi klienci będą chętnie wracać na zabiegi henny brwi i rzęs do Twojego gabinetu.

Parametry techniczne
DARMOWA DOSTAWA OD 129 PLN

Bezpłatna wysyłka dla zamówień z przedpłatą już od 129 zł, a w przypadku płatności przy odbiorze dla zamówień od 299 zł. Darmowa dostawa obowiązuje wyłącznie na terenie Polski.

Darmowa dostawa
przedpłataWięcej

Płatność przed wysyłką:

  • kurier InPost i do Paczkomatu InPost dla zamówień od 129 zł.
  • kurier DPD dla zamówień od 199 zł
pobranieWięcej

Płatność przy odbiorze:

  • kurier InPost i kurier DPD dla zamówień od 299 zł.
NIŻSZE CENY DLA PROFESJONALISTÓW

Ceny hurtowe / gabinetowe widoczne dla zweryfikowanych profesjonalistów z branży kosmetycznej (dla kosmetyczek, kosmetologów, salonów i gabinetów kosmetycznych, SPA, lekarzy i in.).

Ceny hurtowe / gabinetowe
uzyskaj dostępWięcej

Zarejestruj się:
kosmepro.pl/gabinet

  • Firmy - zarejestruj konto na firmę, weryfikacja zostanie przeprowadzona na podstawie wpisu do CDEIG, w polu "opis działalności" opisz krótko działalność firmy.
  • Osoby fizyczne - zarejestruj konto na osobę prywatną, weryfikacja zostanie przeprowadzona na podstawie zdjęcia dyplomu / certyfikatu, w polu "opis działalności" opisz krótko czym się zajmujesz, w załączniku dodaj zdjęcie dokumentu potwierdzającego posiadane uprawnienia.
Korzyści
Informacje o produkcie
Skóra
do rzęs i brwi
Przeznaczenie
zabiegi henny brwi i rzęs
Kategoria
henna
Cecha szczególna
henna żelowa
farba do koloryzacji brwi i rzęs
Obszar
twarz
brwi i rzęsy
Skład INCIWięcej

INCI to skrót od International Nomenclature of Cosmetic Ingredients, co w tłumaczeniu na język polski oznacza Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetyków.

Podane składy mają jedynie charakter informacyjny i mogą ulec zmianie. Pełny skład INCI podany jest zawsze na opakowaniu produktu.

Aqua (Water)Więcej

Woda (Aqua, Water) - w kosmetykach nawilża, rozpuszcza inne składniki, w tym substancje aktywne, chroni skórę przed wysuszeniem.

Cetearyl AlcoholWięcej

Mieszanina alkoholu cetylowego i stearylowego - emolient tzw. tłusty, stosowany w kosmetykach tworzy na powierzchni skóry warstwę okluzyjną (film), zapobiegającą nadmiernemu odparowywaniu wody z powierzchni, ponadto wpływa na lepkość preparatu kosmetycznego.

2-Chloro-p-PhenylenediamineWięcej

Substancja barwiąca

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2Więcej

Emolient o konsystencji lepkiej pasty o doskonałych właściwościach filmotwórczych, wpływający na trwałość preparatu, jego gęstość, dobrą przyczepność do skóry lub włosów oraz błyszczące wykończenie, posiadający umiejętność wiązania wody podobną do lanoliny. W kosmetyce stosowany w preparatach do makijażu, oczyszczających skórę oraz kosmetykach pielęgnacyjnych.

PEG-40 Hydrogenated Castor OilWięcej

Utwardzony (Uwodorniony) olej rycynowy polioksyetylenowany 40 molami tlenku etylenu - substancja odtłuszczająca i oczyszczająca, która usuwa zanieczyszczenia tłuszczowe z powierzchni skóry. W kosmetykach pełni również m. in. rolę emulgatora O/W - umożliwia powstanie emulsji przez połączenie (wymieszanie) fazy wodnej z fazą olejową. Jest bardzo bezpieczną, dobrze przebadaną substancją stosowaną w wielu kosmetykach.

m-AminophenolWięcej

Permanentny barwnik do włosów.

Sodium Cetearyl SulfateWięcej

SLES w kosmetykach stosowany głównie jako substancja myjąca - usuwa zanieczyszczenia z powierzchni skóry i włosów, często stosowana w kosmetykach myjących do ciała, żelach pod prysznic, w płynach do kąpieli, w szamponach do włosów, czasami stosowana jako emulgator w kosmetykach pielęgnacyjnych.

Wbrew nierzetelnym publikacjom SLES nie powoduje działania rakotwórczego. SLES to substancja o długiej historii bezpiecznego użycia i bardzo dobrze poznanym profilu toksykologicznym. Jest dopuszczona jako składnik kosmetyków przez bardzo restrykcyjne przepisy UE.

Sodium Laureth SulfateWięcej

SLES w kosmetykach stosowany głównie jako substancja myjąca o bardzo dobrych właściwościach pianotwórczych - usuwa zanieczyszczenia z powierzchni skóry i włosów, często stosowana w kosmetykach myjących do ciała, żelach pod prysznic, w płynach do kąpieli, w szamponach do włosów, czasami stosowana jako emulgator w kosmetykach pielęgnacyjnych.

Wbrew nierzetelnym publikacjom SLES nie powoduje działania rakotwórczego. SLES to substancja o długiej historii bezpiecznego użycia i bardzo dobrze poznanym profilu toksykologicznym. Jest dopuszczona jako składnik kosmetyków przez bardzo restrykcyjne przepisy UE.

CI 77499Więcej

Tlenek żelaza (Iron Oxides), czarny barwnik naturalny, magnetyt stosowany w kosmetykach mineralnych. Posiada właściwości regenerujące i nawilżające. Substancja pochodzenia naturalnego.

CI 77491Więcej

Tlenek żelaza (Red Iron Oxides), czerwień żelazowa, czerwonobrązowy naturalny barwnik, stosowany w kosmetykach mineralnych. Substancja pochodzenia naturalnego.

CI 77492Więcej

Tlenek żelaza (Iron Oxide Yellow), żółcień żelazowa, żółto-brązowy barwnik naturalny, stosowany w kosmetykach mineralnych. Substancja pochodzenia naturalnego.

Pojemność
15 ml
Stosowanie

Jeżeli w treści opisu nie podano wskazówek dot. stosowania produktu skontaktuj się z nami. Przed użyciem produktu zapoznaj się również z informacjami producenta podanymi na opakowaniu.

Sposób użycia
Hennę wymieszać z 3% wodą utlenioną nałożyć na brwi i rzęsy. Zmyć po około 5-10 minutach.
Inne
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.87 / 5.00 182 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-06-24
Bez jakichkolwiek zarzutów , polecam.
2020-07-18
Zakupy w tej hurtowni to czysta przyjemność. Bardzo dobre podejście do klienta. Paczka na czas. Polecam.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixel