Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml

  • Mgiełka marki Apis Professional z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży, poj. 150 ml, preparat do demakijażu każdego rodzaju cery, szczególnie cery naczyniowej.
Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml
Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml
Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml
Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml
Kliknij, aby powiększyć
22,00 PLN
/ szt. brutto
Kup 5 szt., oszczędź 3% - 21,34 PLN / szt.
Kup 7 szt., oszczędź 5% - 20,90 PLN / szt.
Kup 10 szt., oszczędź 10% - 19,80 PLN / szt.
Kup 23 szt., oszczędź 15% - 18,70 PLN / szt.
Kup 46 szt., oszczędź 20% - 17,60 PLN / szt.
Kup 69 szt., oszczędź 25% - 16,50 PLN / szt.
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 99,00 PLN

Dostępność produktu w sklepach

Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml
Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml

Mgiełka marki Apis Professional z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży, poj. 150 ml, preparat do demakijażu każdego rodzaju cery, szczególnie cery naczyniowej. Mgiełkę można stosować w gabinecie również do peelingu kawitacyjnego.

Mgiełka z wodą różaną wzmacnia i uszczelnia naczynka krwionośne, a różany zapach koi zmysły

Delikatna, aromatyczna mgiełka z wodą różaną marki Apis to preparat na bazie wody różanej z róży damasceńskiej wzbogaconej o ekstrakt z dzikiej róży. Woda różana z róży damasceńskiej wykazuje szerokie spektrum działania: stymuluje skórę i pobudza mikrokrążenie, wzmacnia i uszczelnia naczynka krwionośne, tonizuje i równoważy skórę. Działa także oczyszczająco, przeciwbakteryjnie i antyseptycznie, a także nawilża, łagodzi stany zapalne i ściąga skórę. Jej działanie wzmocnione jest ekstraktem z dzikiej róży, który odżywia i regeneruje komórki skóry, wspomaga syntezę kolagenu, nawilża i chroni skórę przed utratą wilgoci, poprawia jej napięcie i wygładza mikrozmarszczki. Mgiełka tonizuje skórę przywracając jej naturalne pH. Ponadto różany aromat zawarty w preparacie koi zmysły.

Kod produktu
52405
Oferty specjalne
Darmowa dostawa
darmowa dostawa od 99 PLN

Darmowa dostawa kosmetyków przy zamówieniu:

  • o min. wartości 99 zł przy płatności w formie przedpłaty (płatność przed wysyłką);
  • o min. wartości 250 zł przy płatności w formie za pobraniem (płatność przy odbiorze).

Szczegóły w regulaminie promocji darmowa dostawa

Sklep dla profesjonalistów
hurtownia kosmepro.pl

Jesteś kosmetyczką? Prowadzisz gabinet lub salon kosmetyczny? Zyskaj niższe ceny na kosmetyki profesjonalne dla salonów kosmetycznych, kosmetyczek, kosmetologów i innych profesjonalistów z branży kosmetycznej rejestrując się w internetowej hurtowni kosmetyków profesjonalnych kosmepro.pl - oferta dostępna wyłącznie dla profesjonalistów.

W tym celu przejdź do hurtowni kosmepro.pl:

Rejestruję się terazrejestracja w hurtowni

Dla klientów detalicznych
sklep kosme.pl
Informacje o produkcie
Typ skóry
do każdego typu cery

Kosmetyk profesjonalny do każdego typu cery, do cery normalnej, w przypadku cery trądzikowej, wrażliwej, naczyniowej, dojrzałej polecamy inne kosmetyki dedykowane do konkretnego typu cery lub problemu skórnego.

,
do cery wrażliwej, atopowej

Kosmetyk profesjonalny do cery wrażliwej, delikatnej, skłonnej do podrażnień, zaczerwienień, nadwrażliwej na czynniki zewnętrzne (warunki atmosferyczne, zanieczyszczenia itp.), alergicznej, atopowej.

,
do cery naczyniowej

kosmetyk profesjonalny do cery naczynkowej, z pękającymi naczynkami, z problemami naczyniowymi, na rozszerzone naczynka krwionośne twarzy

Przeznaczenie
demakijaż

Kosmetyk przeznaczony do demakijażu twarzy

,
zabiegi pielęgnacyjne twarzy
,
zabiegi pielęgnacyjne ciała
,
codzienna pielęgnacja domowa twarzy
,
peeling kawitacyjny
Problem skóry
pękające naczynka
Wiek
każdy wiek
Kategoria
mgiełka
Cecha szczególna
mgiełka do demakijażu
Obszar
ciało
,
okolice oczu
,
twarz
Właściwości kosmetyku
pobudza mikrokrążenie
,
wzmacnia i uszczelnia naczynka krwionośne
,
odświeżający
,
tonizujący

Kosmetyk posiadający właściwości tonizujące - przywraca naturalne pH skóry.

,
nawilżający
Linia kosmetyku
Apis Home terApis

Kosmetyki profesjonalne marki Apis do pielęgnacji domowej, do codziennej pielęgnacji i do stosowania po zabiegu kosmetycznym w celu podtrzymania jego efektów

Składniki aktywne

Główne składniki aktywne preparatu kosmetycznego (odpowiedzialne za właściwości, działanie konkretnego kosmetyku). Kosmetyki profesjonalne posiadają większe stężenie składników aktywnych niż kosmetyki detaliczne, dlatego przed ich użyciem należy poradzić się kosmetyczki lub kosmetologa.

woda różana z róży damasceńskiej

Woda różana z róży damasceńskiej (INCI: Rosa Damascena Flower Water) jako składnik aktywny w kosmetykach nawilża skórę, przez co działa przeciwzmarszczkowo, poprawia koloryt skóry i rozjaśnia przebarwienia, łagodzi podrażnienia skóry, koi i orzeźwia skórę.

,
ekstrakt z dzikiej róży

Wyciąg z dzikiej róży (INCI: Rosa Canina Fruit Extract, Dog Rose Fruit Extract- stosowany w kosmetykach odżywia i regeneruje komórki skóry, wspomaga syntezę kolagenu, poprawia napięcie skóry i wygładza mikrozmarszczki, nawilża i chroni skórę przed utratą wilgoci.

Skład INCI

INCI to skrót od International Nomenclature of Cosmetic Ingredients, co w tłumaczeniu na język polski oznacza Międzynarodowe nazewnictwo składników kosmetyków.

Aqua (Water)

Woda (Aqua, Water) - w kosmetykach nawilża, rozpuszcza inne składniki, w tym substancje aktywne, chroni skórę przed wysuszeniem.

,
Rosa Damascena Flower Water

Woda różana z róży damasceńskiej - w kosmetykach wykazuje właściwości nawilżające skórę, właściwości opóźniające proces starzenia się skóry, łagodzące podrażnienia skóry, kojące i orzeźwiające skórę oraz poprawiające jej koloryt i rozjaśniające przebarwienia skórne.

,
Dehydroacetic Acid

Kwas dehydrooctowy - konserwant stosowany w kosmetykach naturalnych, dozwolony przez Ecocert® (organizacja certyfikująca kosmetyki organiczne)

,
Glycerin

Gliceryna - w kosmetykach stosowana z uwagi na właściwości nawilżające oraz zdolność przenikania przez warstwę rogową naskórka (pełni rolę promotora wchłaniania, sorpcji, przenikania), ułatwiając transport innych składników aktywnych w głębsze warstwy skóry.

,
Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Extract

Ekstrakt z dzikiej róży, wyciąg z dzikiej róży - jako składnik kosmetyków posiada właściwości odżywcze i regenerujące skórę, wspomagające syntezę kolagenu, nawilżające i ochronne przed utratą wilgoci, poprawiające napięcie skóry i liftingujące (wygładzające mikrozmarszczki).

,
Sodium Hyaluronate

Sól sodowa kwasu hialuronowego (Hialuronian sodu) - posiada właściwości hydrofilowe przez co tworzy na powierzchni skóry film, który wiąże wodę, ograniczając transepidermalną utratę wody, w efekcie czego zapewnia optymalne nawilżenie.

,
Aloe Extract

Wyciąg z aloesu, ekstrakt z aloesu to otrzymywany z liści aloesu, skoncentrowany koktajl witamin (A, grupa B, C, E), minerałów, enzymów, wielocukrów i aminokwasów. Zapewnia skórze optymalne nawilżenie i elastyczność, poprawia ukrwienie stymulując pracę komórek, posiada właściwości przeciwzapalne, koi, łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia, odżywia skórę i ma właściwości bakteriobójcze, antyseptyczne i przeciwgrzybicze, wspiera funkcje fibroblastów, które są odpowiedzialne za produkcję kolagenu i elastyny.

,
Phenoxyethanol

Substancja konserwująca uniemożliwiająca rozwój i przetrwanie mikroorganizmów (bakterii, wirusów, grzybów i pleśni) w czasie przechowywania lub użytkowania kosmetyku.

,
Caprylyl Glycol

Glikol kaprylowy - emolient tłusty pochodzenia naturalnego bądź syntetycznego. Ma właściwość filmotwórcze oraz jest dobrym nośnikiem dla substancji aktywnych - ma dobre właściwości wnikania w skórę.

,
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Utwardzony (Uwodorniony) olej rycynowy polioksyetylenowany 40 molami tlenku etylenu - substancja odtłuszczająca i oczyszczająca, która usuwa zanieczyszczenia tłuszczowe z powierzchni skóry. W kosmetykach pełni również m. in. rolę emulgatora O/W - umożliwia powstanie emulsji przez połączenie (wymieszanie) fazy wodnej z fazą olejową. Jest bardzo bezpieczną, dobrze przebadaną substancją stosowaną w wielu kosmetykach.

,
Parfum (Fragrance)

Substancja zapachowa w kosmetyku.

Kosmetyk nie zawiera
bez parabenów

Kosmetyk nie zawierający parabenów. Konserwanty w kosmetykach. Parabeny to ogólne określenie na grupę związków obejmującą pochodne (estry) kwasu p-hydroksybenzoesowego. Są to substancje konserwujące w kosmetykach, wbrew krążącym mitom o szkodliwości parabenów są one bezpieczne (w ilościach stosowanych w kosmetykach), co więcej niektóre z nich występują w żywych roślinach - takim parabenem jest metyloparaben, który występuje w borówce amerykańskiej.

,
bez alergenów

Kosmetyk hipoalergiczny - nie zawiera alergenów.

,
bez silikonów

Kosmetyk nie zawierający silikonów.

,
bez parafiny

Kosmetyk nie zawierający parafiny.

,
bez oleju parafinowego
,
bez barwników

Kosmetyk nie zawierający barwników.

,
bez SLS
,
bez SLES
,
bez aluminium
Konsytencja
płynna
Zapach
różany
Opakowanie
spray
Pojemność
150 ml
Producent
Apis Natural Cosmetics - Apis Professional

Producentem kosmetyków Apis jest P.P.H. "Apis" Sp. z o.o. Jest to producent naturalnych kosmetyków profesjonalnych oraz detalicznych. Kosmetyki Apis zostały oparte o minerały z Morza Martwego i bazują na naturalnych składnikach mineralnych.

Stosowanie

Ogólne wskazówki dotyczące stosowania kosmetyku. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji nt. stosowania konkretnego kosmetyku skontaktuj się z obsługą sklepu kosme.pl. Przed użyciem kosmetyku zapoznaj się z informacjami producenta podanymi na opakowaniu.

Sposób użycia
zamknąć oczy i rozpylić na skórę twarzy lub ciała
Dodatkowe uwagi
można stosować pod makijaż
Inne
Czy wiesz że ... ?
kosmetyki Apis to połączenie natury z nowymi osiągnięciami nauki

Kosmetyki Apis to kosmetyki oparte o naturalne wyciągi i ekstrakty roślinne oraz witaminy i minerały (minerały z Morza Martwego). Kosmetyki Apis to umiejętne połączenie składników naturalnych z nowoczesnymi technologiami - osiągnięciami biotechnologii i kosmetologii.

Typ kosmetyku
do użytku profesjonalnego

Kosmetyk do użytku profesjonalnego - kosmetyk profesjonalny dla kosmetyczek (do salonu kosmetycznego) do stosowania w ramach zabiegu kosmetycznego przez wykwalifikowaną osobę.

,
do pielęgnacji domowej

Kosmetyki profesjonalne do pielęgnacji domowej to zwykle odpowiedniki kosmetyków profesjonalnych do użytku gabinetowego, ale w mniejszym opakowaniu i o mniejszym stężeniu składników aktywnych lub nieco odmiennym składzie.

Czytaj więcej o kosmetykach profesjonalnych do stosowania w domu: kosmetyki profesjonalne do pielęgnacji domowej

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Opinie o Apis Mgiełka z wodą różaną i ekstraktem z dzikiej róży 150 ml

5.00
Liczba wystawionych opinii: 1
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
uwielbiam te mgiełkę
2020-08-08
Julita, Leszno
Czy opinia była pomocna? Tak 0 Nie 0
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 62 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2020-07-01
Ok
2020-07-02
Towar dostarczony jak w opisie w bardzo krótkim czasie
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Rozumiem
pixelpixelpixelpixel