APIS Couperose-Stop serum dla cery z problemami naczynkowymi 100 ml

  • Serum dla cery z problemami naczynkowymi, wrażliwej Apis Couperose-Stop, poj. 100 ml. Profesjonalne serum do gabinetów i salonów kosmetycznych.
  • APIS Couperose-Stop serum dla cery z problemami naczynkowymi 100 ml
  • APIS Couperose-Stop serum dla cery z problemami naczynkowymi 100 ml
Kod produktu: 50555
Cena DostępnośćWysyłkaIlość
33,33 zł netto ( 41,00 zł brutto ) + koszty wysyłki Wysyłka natychmiast. Duża ilość.21 godz.
Dodaj do obserwowanych

Dostępny w naszej hurtowni

Ten produkt możesz kupić w naszej hurtowni. Sprawdź, w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Serum Apis Couperose-Stop to profesjonalny preparat do zabiegów kosmetycznych dla cery z problemami naczynkowymi, wrażliwej, skłonnej do podrażnień i zaczerwienień.

Serum na pękające naczynka Apis Couperose-Stop

Serum na naczynka Apis Couperose-Stop specjalny preparat z dużą zawartością witaminy C dla cer z rozszerzonymi naczynkami i z naczynkami o osłabionych ściankach.

Serum na pękające naczynka Apis Couperose-Stop to wyjątkowa receptura oparta o ceramidy, proteiny jedwabiu, ekstrakt z miłorzębu japońskiego i alg morskich, o właściwościach wzmacniających ścianki naczynek krwionośnych, chroniąc naczynka przed pękaniem. Wyjątkowy skład serum Couperose-Stop marki Apis sprawia, że preparat silnie nawilża, wygładza skórę i działa immunostymulująco pozostawiając po zabiegu skórę naczyniową wzmocnioną i w lepszej kondycji.

Dla osiągnięcia najlepszych efektów serum Apis Couperose-Stop należy wprowadzać przy pomocy ultradźwięków, wykorzystując żel do USG. Preparat można stosować po zabiegu mikrodermabrazji.

Parametry techniczne:
Oferty specjalne
Dla profesjonalistów:
zobacz ceny dla kosmetyczek

Zarejestruj się* w internetowej hurtowni kosmetycznej kosmepro.pl, aby zobaczyć uzyskać niższe ceny na kosmetyki profesjonalne dla salonów i gabinetów kosmetycznych, kosmetyczek, kosmetologów i innych profesjonalistów z branży kosmetycznej.

Rejestruję się terazrejestracja w hurtowni

Więcej informacji: dlaczego hurtownia kosmepro.pl?

*W celu weryfikacji konta możemy poprosić o dodatkowe dane lub dokumenty.

,
darmowa dostawa

Darmowa dostawa kosmetyków kurierem DPD, Pocztą Polską lub paczką lub do paczkomatu InPost przy zamówieniu:

  • o min. wartości 200 zł przy płatności w formie przedpłaty (płatność przed wysyłką);
  • o min. wartości 250 zł przy płatności w formie za pobraniem (płatność przy odbiorze).

Szczegóły w regulaminie promocji darmowa dostawa

Dla klientów detalicznych:
darmowa wysyłka

Darmowa dostawa kosmetyków kurierem DPD, Pocztą Polską lub paczką lub do paczkomatu InPost przy zamówieniu:

  • o min. wartości 200 zł przy płatności w formie przedpłaty (płatność przed wysyłką);
  • o min. wartości 250 zł przy płatności w formie za pobraniem (płatność przy odbiorze).

Szczegóły w regulaminie promocji darmowa dostawa

Informacje o produkcie
Typ kosmetyku:
profesjonalny kosmetyk gabinetowy

Kosmetyk gabinetowy do użytku profesjonalnego. Jest to profesjonalny kosmetyk gabinetowy, czyli przeznaczony dla kosmetyczek, salonów i gabinetów kosmetycznych przeznaczony do zabiegów kosmetycznych. Produkt profesjonalny powinien być stosowany przez wykwalifikowaną osobę.

Działanie preparatu:
wzmacnia i uszczelnia naczynka krwionośne
,
nawilżający
,
wygładza
,
immunostymulujący
Przeznaczenie preparatu:
zabiegi kosmetyczne na twarz
,
do ultradźwięków
,
po mikrodermabrazji
Linia kosmetyczna:
Apis Couperose-Stop

Seria Apis Couperose-Stop to profesjonalne kosmetyki gabinetowe do zabiegów kosmetycznych dla skóry naczynkowej. Są to profesjonalne kosmetyki dla cery wrażliwej z pękającymi naczynkami i trądzikiem różowatym, ze skłonnością do podrażnień i zaczerwienień. Kosmetyki profesjonalne linii zabiegowej Apis Couperose-Stop wzmacniają naczynka krwionośne za sprawą dużej ilości witaminy C, ekstraktu z arniki i dzikiej róży, zapobiegając ich pękaniu.

Składniki aktywne:

Główne składniki aktywne preparatu kosmetycznego (odpowiedzialne za właściwości, działanie konkretnego kosmetyku). Kosmetyki profesjonalne posiadają większe stężenie składników aktywnych niż kosmetyki detaliczne, dlatego przed ich użyciem należy poradzić się kosmetyczki lub kosmetologa.

witamina C

Witamina C, czyli kwas L - askorbinowy, nazywana "witaminą młodości".

Posiada silne właściwości antyoksydacyjne, rozjaśnia przebarwienia i wyrównuje koloryt skóry, wzmacnia naczynia krwionośne zapobiegając ich pękaniu, delikatnie złuszczając spłyca drobne zmarszczki. Ma zastosowanie w kosmetykach na naczynka, kosmetykach przeciwstarzeniowych (anti-aging) oraz w kosmetykach na przebarwienia.

,
ceramidy

Ceramidy wykazują działanie nawilżające, ochronne i ujędrniające.

,
proteiny jedwabiu

Proteiny jedwabiu nadają skórze miękkość, gładkość, aksamitny blask. Wykazują silne działanie liftingujące i nawilżające.

,
ekstrakt z miłorzębu japońskiego
,
ekstrakt z alg morskich

Wyciąg z alg morskich, algae extract - algi morskie są bogate w mikroelementy i witaminy. Jako składnik kosmetyków poprawiają ukrwienie, łagodzą podrażnienia oraz wzmacniają barierę ochronną skóry. Wykazują działanie antyrodnikowe, wzmacniają ściany naczynek, aktywizują procesy zachodzące w skórze, poprawiają jej koloryt. Intensywnie nawilżają, przywracają skórze jędrność i elastyczność.

Skład kosmetyku wg INCI:

Poznaj pełny skład kosmetyku i sprawdź, czy ten kosmetyk jest właściwy dla klienta Twojego gabinetu kosmetycznego.

Aqua (Water)

Woda (Aqua, Water) - w kosmetykach nawilża, rozpuszcza inne składniki, w tym substancje aktywne, chroni skórę przed wysuszeniem.

,
Mineral Oil

Olej mineralny, parafina ciekła (łac. Paraffinum Liquidum) - emolient (tzw. tłusty) jako składnik kosmetyków jest wykorzystywany w celach ochronnych przed szkodliwymi czynnikami środowiskowymi (zanieczyszczenia, bakterie) i przed nadmiernym odparowywaniem wody, ponieważ tworzy na powierzchni skóry warstwę okluzyjną (film), stanowiącą barierę między skórą a środowiskiem zewnętrznym. Jako składnik kosmetyku pełni również rolę rozpuszczalnika dla innych składników hydrofobowych (nie lub słabo rozpuszczalnych w wodzie). Składnik niepożądany dla niektórych typów cery, ponieważ może zatykać pory.

,
Glycerin

Gliceryna - w kosmetykach stosowana z uwagi na właściwości nawilżające oraz zdolność przenikania przez warstwę rogową naskórka (pełni rolę promotora wchłaniania, sorpcji, przenikania), ułatwiając transport innych składników aktywnych w głębsze warstwy skóry.

,
Lecithin
,
Silk Amino Acids
,
Sorbitol
,
D-panthenol

D-pantenol (Panthenol, Dexpanthenol, Pantotenol, alkohol pantotenowy) to inaczej prowitamina B5, czyli prekursor witaminy B5, który po wniknięciu w skórę przekształca się w witaminę B5 czyli kwas pantotenowy. Dzięki swojej niskocząsteczkowej budowie łatwo wnika w głąb skóry. Składnik aktywny kosmetyków, łagodzący, przyspiesza procesy regeneracji naskórka, chroni i pielęgnuje skórę wrażliwą i skłonną do podrażnień.

,
Glucose
,
Trilaureth-4-Phosphate
,
Magnesium Pca
,
Pyridoxine
,
Citric Acid

Kwas cytrynowy - alfa-hydroksykwas (AHA), w kosmetykach ma działanie złuszczające, usuwa przebarwienia i rozjaśnia skórę, jako substancja pomocnicza zwiększa trwałość i stabilność kosmetyku.

,
Carnitine
,
Ceramide 6
,
Saccharomyces Cerevisiae Extract
,
Hydrolyzed Silk
,
Cyclopentasiloxane
,
Sodium Hyaluronate

Sól sodowa kwasu hialuronowego (Hialuronian sodu) - posiada właściwości hydrofilowe przez co tworzy na powierzchni skóry film, który wiąże wodę, ograniczając transepidermalną utratę wody, w efekcie czego zapewnia optymalne nawilżenie.

,
Ginkgo Biloba Leaf Extract

Wyciąg z miłorzębu japońskiego - bogaty w polifenole - terpenoidy (ginkgolidy, bilobalidy), flawonoidy i ich glikozydy. Wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwstarzeniowe (anty-aging), antyoksydacyjne, ujędrnia i zwiększa elastyczność skóry, stymuluje proces rozkładania tłuszczy stąd działa antycellulitowo, wzmacnia naczynia krwionośne - ściany naczyń krwionośnych, uelastycznia je i uszczelnia, podbudza mikrokrążenie, posiada właściwości nawilżające.

Jego zastosowanie to głównie kosmetyki anty-aging (przeciwstarzeniowe), antycellulitowe, rozjaśniających cienie pod oczami, oraz kosmetyki do pielęgnacji cery naczynkowej.

,
Ascorbyl Glucoside

Glukozyd kwasu L-askorbinowego, stabilna forma witaminy C.

,
Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20

Emulgator (składnik kosmetyków umożliwiający powstanie emulsji np. kremu, mleczka, balsamu).

,
Carbomer

Karbomer - zagęstnik stosowany w celu poprawienia konsystencji preparatów kosmetycznych (zwiększa lepkość).

,
Triethanoloamine

regulator pH

,
Algae Extract

Ekstrakt z alg, wyciąg z alg - wyciąg roślinny z alg zawierający wiele substancji czynnych m.in. witaminy, ponadto mikro i makroelementy. Algi w kosmetykach wykazują szereg właściwości m. in. przeciwdziałają wolnym rodnikom, nawilżają, działają przeciwzapalnie i bakteriostatycznie, poprawiają mikrokrążenie, tworzą powłokę ochronną skóry.

,
Argania Spinosa Oil / Argania Spinosa Kernel Oil

Olej arganowy to składnik kosmetyków o wyjątkowych właściwościach, otrzymywany w wyniku tłoczenia na zimno z orzechów drzewa arganowego.

Oleja arganowy nazywany Złotem Maroka jest bogaty w witaminę E tzw. Witaminę Młodości i prowitaminę A, niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega 3, 6, i 9, posiada naturalny skwalan. Oleja arganowy wykazuje silne właściwości regenerujące, nawilżające, wygładzające, przeciwutleniające, antyseptyczne i ochronne. Pomaga w odbudowie naturalnego płaszcza hydrolipidowego skóry.

Olej arganowy jest delikatnym składnikiem kosmetyków o różnych zastosowaniach. Kosmetyki z olejem arganowym mają przede wszystkim właściwości regeneracyjne, odżywcze i nawilżające. Olej arganowy można stosować nawet do cery wrażliwej i alergicznej. Łagodzi objawy trądziku, alergii, łuszczycy.

,
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Masło Shea - olej z nasion afrykańskiego drzewa Masłosz Parka. Jako naturalny składnik kosmetyków ma szerokie zastosowanie: regeneruje i odżywia skórę, przyspiesza gojenie drobnych ranek, bogaty w witaminy A i E, które odmładzają i chronią skórę przed wolnymi rodnikami, chroni skórę przed zimnem, wiatrem i mrozem, jest hypoalergiczny, dodatkowo łagodzi zmiany alergiczne (wysypki, świąd, pieczenie). Jego zastosowanie to głównie kosmetyki o zastosowaniu regeneracyjnym, przeciwstarzeniowym, nawilżającym.

,
Aloe Extract

Wyciąg z aloesu, ekstrakt z aloesu to otrzymywany z liści aloesu, skoncentrowany koktajl witamin (A, grupa B, C, E), minerałów, enzymów, wielocukrów i aminokwasów. Zapewnia skórze optymalne nawilżenie i elastyczność, poprawia ukrwienie stymulując pracę komórek, posiada właściwości przeciwzapalne, koi, łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia, odżywia skórę i ma właściwości bakteriobójcze, antyseptyczne i przeciwgrzybicze, wspiera funkcje fibroblastów, które są odpowiedzialne za produkcję kolagenu i elastyny.

,
Phenoxyethanol

Konserwant mający za zadanie uniemożliwić rozwój i przetrwanie mikroorganizmów (bakterii, wirusów, grzybów i pleśni) w czasie przechowywania lub użytkowania preparatu kosmetycznego.

,
Caprylyl Glycol
,
PEG-8

Substancja łatwo wiążąca wodę, przez co posiada właściwości nawilżające skórę, w kosmetykach pełni także rolę rozpuszczalnika dla innych substancji oraz zapobiega krystalizacji (wysychaniu) masy kosmetycznej w miejscach, gdzie jest na to narażona, zwykle przy ujściu butelki, przy pompce itp.

,
Tocopherol
Witamina E - w kosmetykach odpowiedzialna za działanie antyoksydacyjne (przeciwutleniające), tym samym hamuje procesy starzenia się skóry oraz rodnikowe utlenianie lipidów w naskórku i skórze właściwej, wzmacnia barierę naskórkową zapobiegając podrażnieniom, powstawaniu stanów zapalnych skóry i wnikaniu w skórę obcych substancji oraz transepidermalnej utracie wody pomagając zachować optymalne nawilżenie skóry, wzmacnia ściany naczyń krwionośnych i poprawia ukrwienie skóry.
,
Ascorbyl Palmitate

Rozpuszczalna w tłuszczach forma witaminy C.

,
Ascorbic Acid

Witamina C, zwana "witaminą młodości".

,
Parfum (Fragrance)

Substancja zapachowa w kosmetyku.

,
CI 14720
Typ skóry (cery):
do cery naczyniowej

kosmetyk profesjonalny do cery naczynkowej, z pękającymi naczynkami, z problemami naczyniowymi, na rozszerzone naczynka krwionośne twarzy

,
do cery wrażliwej, atopowej

Kosmetyk profesjonalny do cery wrażliwej, delikatnej, skłonnej do podrażnień, zaczerwienień, nadwrażliwej na czynniki zewnętrzne (warunki atmosferyczne, zanieczyszczenia itp.), alergicznej, atopowej.

Rodzaj kosmetyku:
serum
Producent:
Apis Professional

Apis Professional to marka kosmetyków profesjonalnych dla gabinetów i salonów kosmetycznych do zabiegów kosmetycznych na twarz, ciało, dłonie i stopy. Apis Professional posiada również w ofercie profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji domowej po zabiegu kosmetycznym. Profesjonalne kosmetyki Apis to moc naturalnych składników mineralnych z Morza Martwego.

Stosowanie

Ogólne wskazówki dotyczące stosowania kosmetyku. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji nt. stosowania konkretnego kosmetyku skontaktuj się z obsługą sklepu kosme.pl. Przed użyciem kosmetyku zapoznaj się z informacjami producenta podanymi na opakowaniu.

Sposób użycia:
serum nanieść na skórę twarzy, szyi i dekoltu, delikatnie wmasować
,
pozostawić do wchłonięcia
Inne
Czy wiesz że ... ?:
kosmetyki Apis dla gabinetów kosmetyki naturalnej

Profesjonalne kosmetyki gabinetowe Apis to świetna propozycja dla salonów i gabinetów kosmetyki naturalnej. Apis posiada w swojej ofercie kosmetyki naturalne i kosmetyki mineralne (z minerałami z Morza martwego). Kosmetyki Apis są od wielu lat cenione przez klientów gabinetów i salonów kosmetycznych za umiejętne połączenie najnowszych osiągnięć kosmetologii i biotechnologii z naturalnymi składnikami aktywnymi. Zabiegi kosmetyczne kosmetykami Apis to dla klientów nie tylko przyjemne odczucia, ale skuteczne kuracje bez niepożądanych skutków ubocznych.

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane

Hurtownia kosmetyków profesjonalnych

Kosmetyki profesjonalne do gabinetów kosmetycznych

Jeżeli jesteś profesjonalistą (kosmetyczka, kosmetolog, właściciel gabinetu lub salonu kosmetycznego) i chcesz kupić produkt APIS Couperose-Stop serum dla cery z problemami naczynkowymi 100 ml w cenie hurtowej zarejestruj się w hurtowni kosmetycznej kosmepro.pl.


Jesteś klientem detalicznym? Przejdź do sklepu kosmetycznego https://kosme.pl

Internetowy sklep kosmetyczny kosme.pl z kosmetykami profesjonalnymi, dermokosmetykami i kosmetykami naturalnymi do profesjonalnej pielęgnacji domowej w celu regeneracji lub przedłużenia efektów zabiegów kosmetycznych.


Jesteś Profesjonalistą? zarejestruj się w hurtowni kosmepro.pl

Hurtownia kosmetyczna kosmepro.pl oferuje ceny hurtowe na profesjonalne kosmetyki gabinetowe dla kosmetyczek i innych profesjonalistów z branży kosmetycznej.


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Rozumiem
pixelpixelpixelpixel